Peste 1,550 încălcări documentate în Moldova pe parcursul acestui week-end! INP intensifică patrularea pe teritoriul țării

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a publicat rezultatele activității inspectorilor pe parcursul week-end-ului trecut, 17 – 19 mai 2019. În această perioadă în traficul din Moldova au fost înregistrate peste 1,550 încălcări ale RCR.

Depășirea limitei legale de viteză rămâne a fi cea mai răspândită și periculoasă încălcare comisă de șoferii din țara noastră. Pe parcursul acestui week-end inspectorii de patrulare au depistat curca 970 șoferi ce circulau cu viteză excesivă, în timp de 34 șoferi au fost documentați pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate. Alți 28 conducători auto conduceau mijloace de transport fără a deține un permis de conducere.
În aceeași perioadă pe teritoriul țării au fost înregistrate 23 accidente rutiere grave, soldate cu 29 persoane traumatizate. Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile circa 70 cetățeni aflați într-o dificultate au solicitat intervenția inspectorilor de partrulare.

În acest context, INP anunță intensificarea activitățilro inspectorilor pe întreg teritoriul țării. Vor fi organizate filtre și razii pentru a preveni încălcările RCR și conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate.
0
1,529
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!