Renault lansează o nouă motorizare turbodiesel dCi 150 EDC și ediția specială Limited pentru Megane

Renault suplinește gama de motorizări disponibile pentru Megane – modelul compact francez a beneficiat de un nou turbodiesel mai puternic, și o nouă ediție pentru break-ul Megane Estate, denumită Limited, ce aduce un set de dotări mai speciale, cu surplus de confort și exclusivitate pentru viitorii clienți.
Noua unitate Blue dCi 150 EDC este disponibilă pentru comandă începând cu ziua de azi, 20 mai. Aceasta este cea mai puternică unitate pe motorină, oferită pentru Megane, ce prevede un propulsor turbodiesel, de 1.7 litri, din seria Blue dCi, ce livrează 150 CP și 340 Nm cuplu maxim. După cum sugerează și denumirea, noua motorizare este disponibilă exclusiv cu cutia robotizată EDC cu 6 rapoarte. Pe lângă caracteristici dinamice mai impunătoare, noul turbodiesel va asigura și un consum de combustibil decent, de doar 4.7 litri de motorină la 100 km parcurși.
O altă noutate introdusă de francezi este ediția specială Limited, ce a devenit disponibilă acum și pentru break-ul Megane Estate (anterior echiparea era oferită doar cu sedanul Megane). Noua versiune aduce la exterior jante Celsium din aliaj cu un diametru de 17 țoli, geamuri fumurii, capace de culoare neagră pentru oglinzile retrovizoare exterioare și sigle cu inscripția "LIMITED" pe aripi și haion.

Ediția specială are incluse standard mai multe sisteme de siguranță și asistenți avansați, precum sistem de menținere a benzii de circulație, asistent de motorizare a indicatoarelor rutiere cu atenționare în cazul depășirii limitei de viteză și sistem multimedia R-Link 2 cu display de 7 țoli pe consola centrală.
În Franța Renault Megane echipat cu noua unitate Blue dCi 150 are un preț de start de 32,800 euro pentru un model în caroserie sedan, atunci când break-ul Estate cu aceeași unitate sub capotă are un preț de 33,800 euro. Versiunea Limited se s-a situat în lista echipărilor disponibile pentru Megane Estate cu o treaptă mai sus de echiparea ZEN, având un preț mai mare cu 600 euro.
0
3,060
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!