Skoda Superb facelift se prezintă cu o nouă schiță oficială! Premiera este programată pentru următoarele zile
7 Mai 2019, 12:28
Deși presa internațională anticipa debutul versiunii restilizate a navei amiral Skoda Superb facelift la Salonul Auto de la Geneva, cel mai mare model din gama constructorului din Mlada Boleslav nu s-a grăbit să-și facă apariția, iar între timp cehii au publicat doar câteva imagini de teasing și schițe oficiale cu Superb facelift.

Debutul oficial al noii Skoda Superb facelift va avea loc între 10 și 26 mai în cadrul Campionatului Mondial de Hochei pe gheață.Data debutului nu a fost aleasă aleatoriu – cehii sponsorizează
Campionatul de Hochei din 1993. Odată cu anunțul oficial, constructorul din Mlada Boleslav a publicat o schiță oficială cu Superb facelift, care prezintă partea frontală modificată a navei amiral cehe.

Deși o bună parte din elementele exterioare a fost supusă modificărilor, Superb va păstra un design familiar cu modelul de până la facelift. Printre modificări cel mai mult se evidențiază farurile mai pătrățoase, ce păstrează o formă mai complicată și după
actualizare, calandrul mărit și o nouă bară de protecție față. La posterior se așteaptă blocuri optice mai mari, dar cu forme similare și inscripția "Skoda " aplicată pe haion în locul siglei tradiționale, precum în cazul celor mai noi modele din gamă.

Cehii nu au dezvăluit prea multe detalii despre actualizările de ordin tehnic, însă au comunicat că versiunile de top vor dispune acum de faruri full-LED în schimbul celor vechi bi-xenon. Propulsoarele vor simți un surplus de putere, iar odată cu facelift-ul se așteaptă debutul versiunii plug-in hybrid Superb.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,508
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!