(VIDEO) Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio cucerește 3 circuite de curse britanice cu noi recorduri de timp

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio continuă să stabilească recorduri de timp pe renumitele circuite în rândul SUV-urilor de serie. Mai nou, modelul italian a cucerit trei trasee de curse pe insula britanică: Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Anterior Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio s-a impus pe Iadul Verde, stabilind un record de timp în segmentul SUV-urilor de serie în 2017. Cu un an mai târziu, însă recordul modelului italian a fost bătut de Mercedes-AMG GLC 63 S, iar asta a determinat italienii să continuie propria serie de recorduri, orientându-se spre circuitele legendare britanice.
Pentru a cuceri traseele britanice, la volanul SUV-ului de performanță italian a fost ilotul David Brise, iar în consecință Stelvio Quadrifoglio s-a impus cu noi recorduri pe Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Circuitul Silverstone, cu o lungime de tur de 5.9 km, a fost cucerit de modelul italian în 2 minute 31.6 secunde, traseul Donington Park, cu o lungime de tur de 3.1 km, a fost parcurs în 1 minut și 21.1 secunde, pe când circuitul Brands Hatch, cu o lungime de tur de 1.94 km, a fost cucerit de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio în doar 55.9 secunde.
0
1,803
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!