Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio cucerește 3 circuite de curse britanice cu noi recorduri de timp

8 Mai 2019 - 16:06
Redacţia PiataAuto.md
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio continuă să stabilească recorduri de timp pe renumitele circuite în rândul SUV-urilor de serie. Mai nou, modelul italian a cucerit trei trasee de curse pe insula britanică: Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Anterior Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio s-a impus pe Iadul Verde, stabilind un record de timp în segmentul SUV-urilor de serie în 2017. Cu un an mai târziu, însă recordul modelului italian a fost bătut de Mercedes-AMG GLC 63 S, iar asta a determinat italienii să continuie propria serie de recorduri, orientându-se spre circuitele legendare britanice.
Pentru a cuceri traseele britanice, la volanul SUV-ului de performanță italian a fost ilotul David Brise, iar în consecință Stelvio Quadrifoglio s-a impus cu noi recorduri pe Silverstone, Donington Park și Brands Hatch.
Circuitul Silverstone, cu o lungime de tur de 5.9 km, a fost cucerit de modelul italian în 2 minute 31.6 secunde, traseul Donington Park, cu o lungime de tur de 3.1 km, a fost parcurs în 1 minut și 21.1 secunde, pe când circuitul Brands Hatch, cu o lungime de tur de 1.94 km, a fost cucerit de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio în doar 55.9 secunde.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter