(VIDEO) Burnout și drift: americanii au făcut spectacol cu un camion cu peste 2400 CP la activ!

Americanii de la Hoonigan Daily Transmission au publicat un material video cu bestia pilotului și cascadorului Mike Ryan. Este vorba despre un camion de performanță, creat pentru cucerirea renumitului traseu Pikes Peak. Anterior camionul în diferite versiuni a participat la 18 curse pe traseul american, reușind să cucerească 7 recorduri în clasă.
Un material video despre camionul mosntruos al pilotului Mike Ryan a fost publicat de curând pe site-ul Youtube, în care americanii dezvăluie detalii despre bolidul recordman și se dau în spectacol cu burnout și drift la bordul camionului.
Bolidul, bazat pe camionul american Freightliner, este propulsat de un motor diesel, dotat cu trei turbocompresoare, capabil să livreze 2,433 CP. Autorii creaturii nu au dezvăluit cuplul maxim exact, de care este capabil camionul, dar au menționat că acesta poate atinge circa 5,400 Nm! Pe lângă motorul extrem de potent, camionul a fost dotat cu o suspensie sport, sistem de frânare cu sistem de răcire lichid și un eleron gigantic la posterior, inspirat de la bolizii IndyCar din anii 1990, capabil să producă o forță de apăsare de 816 kg la viteze de peste 128 km/h.
Camionul a fost creat pentru cucerirea recordurilor pe Pikes Peak. Participând la 18 curse, acesta a reușit să marcheze 7 recorduri în clasă. Camionul aparține pilotului și cascadorului Mike Ryan, care s-a remarcat în cinematografie cu trucurile sale în filme, precum The Fast and the Furious, Avengers și Terminator 2.
0
1,492
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!