(VIDEO) O șoferiță a luat cu asalt trecerea de frontieră Moldo-Ucraineană în încercarea de a intra ilegal în țară

O șoferiță din țara noastră a luat cu astalt punctul de trecere a frontierei de stat Moldo-Uncrainene la volanul unui SUV. Femeia nu s-a supus cerințelor grănicerilor ucraineni și transnistreni pentru a opri și și-a continuat drumul accidentând barierele metalice. Mai mult, după ce a intrat cu succes pe teritoriul țării noastre, șoferița a încercat să părăsească țara prin aceeași metodă, însă nu i-a reușit.
Un caz ieșit din comun a avut loc la punctul de trecere a frontierei Pervomaisc-Cuciurgan – o șoferiță a ignorat cererile grănicerilor de a opri automobilul pentru a trece legal frontiera de stat Moldo-Ucraineană și și-a continuat drumul accidentând barierele metalice din cale. După ce a trecut cu succes pe teritoriul țării noastre, așa numita poliție a RMN a anunțat automobilul de model SsangYong Actyon, înregistrat în Ucraina, în căutare. După mai multe ore, forțele de ordine nu au reușit să identifice automobilul, însă acesta și-a făcut din nou apariția la punctul de trecere Pervomaisc-Cuciurgan în încercarea de a trece frontiera de stat prin aceeași "metodă". De această dată, însă, grănicerii aflați sub controlul autorităților de la Tiraspol au reușit să oprească mașina, iar șoferița, care s-a dovedit a fi cetățean al Republicii Moldova, a fost reținută.
În prezent femeia este consultată de psihologi pentru a stabili dacă aceasta suferă de tulburări psihice. Șoferița buclucașă riscă, de asemenea, să se aleagă cu un dosar penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.
0
2,192
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!