(VIDEO) Skoda prezintă noul sistem de iluminare LED Matrix pentru Superb facelift

Skoda continuă să tachineze fanii cu noi informații despre viitoarea navă amiral Superb facelift. Premiera mondială a modelului actualizat va avea loc în următoarele săptămâni, iar între timp constructorul din Mlada Boleslav a publicat câteva schițe cu designul exterior Superb facelift și informații despre noul sistem de iluminare LED Matrix, care va fi pentru prima dată disponibil pentru Superb odată cu facelift-ul de mijloc de carieră.
În urma actualizărilor, pe lângă revizuirea aspectului exterior, Skoda Superb facelift se va alege cu un set de modernizări de ordin tehnic, printre care noul sistem de iluminare frontală LED Matrix, cu faruri adaptive și blocuri optice spate full-LED cu lumini de semnalizare dinamice. Secvența video de mai jos prezintă cu lux de amănunte sistemul de iluminare revizuit.
Premeira publică a noii Skoda Superb facelift va avea loc la 23 mai la Bratislava. Nava amiral actualizată va primi sisteme de siguranță noi, motorizări actualizate și pentru prima dată în isteorie o versiune plug-in hybrid prelaută, potrivit informațiilor preliminare, de la Volkswagen Passat GTE.
0
392
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!