Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un nou defect de uzină rușinos al electromobilului Tesla Model 3 descoperit de un proprietar

15 Mai 2019 - 11:11
Redacţia PiataAuto.md
Un nou defect rușinos de uzină al Tesla Model 3 a fost "descoperit" de unul din proprietarii electromobilului american. Neglijența inginerilor la proiectarea automobilului poate crea bătăi de cap mai puțin plăcute proprietarilor Model 3 pe timp de ploaie, iar noi ne întrebăm: oare nu au fost produse testele necesare în diferite condiții meteorologice înainte de lansarea propriu-zisă a electromobilului pe piață?
În secvența video, postată de proprietarului celui mai accesibil electromobil din gama Tesla, Model 3, sunt surprinse două cazuri, în care neglijența și lipsa de experiență a inginerilor "iese la iveală" în cel mai nepotrivit moment, pe timp de ploaie. Astfel, în timpul deschiderii portbagajului pe timp de ploaie, picăturile de apă se scurg de pe haion pe lunetă, de pe care aceasta pătrunde liber în portbagaj, iar asta pentru că nu este prevăzut nici o scurgere elementară care să prevenă pătrunderea apei în compartimentul destinat bagajelor.
Defectul este unul de ordin tehnic, or acesta nu va putea fi înlăturat cu o actualizare do software. Deci, proprietarii Model 3 ar trebui să se pregătească de o campanie de recall?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter