(VIDEO) Un șofer s-a ales cu o amendă pentru preluarea pozelor la locul accidentului rutier
24 Mai 2019, 18:42
Poliția germană a început să aplice sancțiuni dure pentru șoferii ce nu se abțin de la preluarea pozelor sau imaginilor video cu accidentele rutiere. Șoferii ce înregistrează accidentele cu propriile camere sau gadget-uri riscă să se aleagă cu amenzi usturătoare și mustrări din partea inspectorilor de patrulare germani.

Este și cazul unui șofer din Cehia, care a surpsins un accident rutier în timp
ce circula pe una din autostrăzile germane și nu a ezitat să preia poze cu propriul gadget. Fiind observat de colaboratorii poliției aflați la fața locului, bărbatul a fost oprit și invitat la discuții de către polițiști. Ulterior șoferul a fost mustrat de inspector și s-a ales cu o amendă în mărime de 128,50 euro pentru preluarea pozelor de la locul accidentului, ba chiar a fost invitat să se apropie și să privească victimile tragediei.
Cazul a fost înregistrat de poliția germană și publicat pe rețeaua YouTube, pentru a preveni preluarea materialelor video și foto de la locul accidentelor rutiere. Inspectorii germani punctează, că doar amenzile usturătoare nu duc la prevenirea încălcării și din acest motiv se văd nevoiți să mai certe șoferii curioși.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,602
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!