(VIDEO) Volkswagen publică primul teaser cu viitorul electromobil ID! Compacta electrică se lansează curând

Volkswagen a publicat primul teaser video pentru noul electromobil ID, hatchback-ul compact urban ce va fi și primul reprezentant de serie în noua gamă de modele electrice ID, inițiată de Volkswagen. Compacta urmează să debuteze în viitorul apropiat, iar primele imagini sugerează că modelul de serie va avea un design și habitaclu apropiate la maxim de conceptul cu aceeași denumire, prezentat în 2016.
Cu câteva zile mai devreme Volkswagen a anunţat startul comenzilor pentru electromobilul ID pentru data de 8 mai curent, iar asta chiar dacă modelul nu a debutat încă. Pentru a tachina fanii, germanii au publicat primul teaser video cu noul model. Electromobilul apărut în primele imagini este extrem de apropiat de conceptul prezentat acum 3 ani, căpătând un design exterior şi interior extrem de futurist, iar cu o astfel de abordare se va distinge întreaga gamă de modele din seria ID, ce urmează să fie suplinită cu peste 5 electromobile de serie în următorii ani.
Din start Volkswagen ID va fi disponibil doar în varianta de echipare de top, ce include un propulsor electrice de 170 CP, alimentat de la un set de baterii cu o capacitate de 62 kWh, capabil să asigure o autonomie de până la 550 km. Preţul acestuia va fi de aproximativ 35 mii euro în Germania. Ulterior vor fi lansate şi versiunile incipiente, cu o autonomie de circa 300 km, ce vor avea un preţ de sub 30 mii euro.
0
1,440
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!