Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(REPORTAJ VIDEO) Volvo On Call: ce înseamnă şi ce-i poţi face maşinii tale cu telefonul mobil în Moldova?

27 Mai 2019 - 09:34
Ilie Toma
Ceva timp în urmă vă anunţam că Volvo a devenit primul producător ce şi-a activat şi pentru Moldova aplicaţia dedicată pentru comunicarea maşinii cu smartphone-ul. Asemenea aplicaţii sunt cunoscute de câţiva ani la mai mulţi producători auto, însă majoritatea din ele au fost şi sunt disponibile doar pe pieţele principale ale lumii. Acum, însă, Volvo a activat aplicaţia sa şi pentru Moldova!
Ea poartă numele Volvo On Call, iar noi ne-am gândit să-i explorăm capacităţile în detaliu, pentru a vedea cu adevărat ce poate face. Cititorii noştri fideli ştiu că noi adorăm să explorăm posibilăţile hi-tech, multimedia şi audio ale maşinilor moderne, de multe ori mergând până la cele mai sofisticate şi interesante funcţii. De această dată, ne-am gândit că un asemenea moment, când o asemenea aplicaţie devine disponibilă în sfârşit şi în Moldova, merită o atenţie detailată.
Aşa că am obţinut de la Volvo Moldova un minunat exemplar Volvo S90 pentru o întreagă săptămână la un test mai puţin obişnut: explorarea Volvo On Call. Să avem această maşină alături de noi o întreagă săptămână şi s-o exploatăm în toate ipostazele posibile, ne-a permis să avansăm departe şi complet în toate aceste posibilităţi noi hi-tech ale modelelor Volvo. Şi am descoperit lucruri foarte curioase!

Şi ne-am gândit că aceste explorări au nevoie şi de demonstrări vizuale, aşa că toată experienţa noastră cu Volvo On Call a încăput într-un reportaj video special, pe care-l găsiţi mai jos! Vizionare plăcută!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (7 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter