Vedeți cât de agresiv poate fi noul BMW Seria 1 cu setul de accesorii M Performance Parts
28 Mai 2019, 08:27
La scurt timp după debutul oficial al noii BMW Seria 1, bavarezii au prezentat primul pachet de modificări de performanță de top, disponibil pentru noul hatchback – M Performance Parts. Modificările oferite de divizia M aduc un kit aerodinamic exterior extrem de agresiv, dar și îmbunătățiri savuroase de ordin tehnic.
La nivel de design exterior, condimentele aduse de pachetul M Performance Parts sunt executate din materiale de culoare neagră, precum fibra de carbon și elementele din plastic, ce vin să contrasteze cu caroserie albă a hatchback-ului. Bara de protecție față a fost înzestrată
cu un splitter, prize de aer negre cu accente agresive adiționale pe lateral și calandru negru-lucios. Capacele oglinzilor retrovizoare laterale și difuzorul sunt executate din fibră de carbon, iar chenarele decorative cromate a geamurilor portierelor au fost înlocuite cu chenare negre.
Portierele și aripile față au fost înzestrate cu o placă decorativă de dimensiuni impunătoare de culoare neagră și cu inscripții "M Performance", iar haionul se face dominat de un eleron static negru. Aspectul exterior este finisat de jantele M bicolore de 19 țoli.
Pentru interior bavarezii au pregătit o serie de picanterii la fel de savuroase, precum iluminarea decorativă integrată în portiere și activată la deschiderea acestora "M Performance" și materialele de înaltă calitate de la bord.
Volanul standard este înlocuit cu unul sport M cu marcaj de culoare roșie, tapisat cu piele și Alcantara, iar bordul este dominat de materiale precum fibra de carbon și aluminiu. Scaunele combină tapiseria din piele fină și Alcantara.
Mai puține modificări sunt prevăzute pentru substratul tehnic. Bavarezii oferă un sistem de frânare sport M Perofrmance cu discuri de frână
de dimensiuni mai generoase, de 18 inch, cu etriere de culoare roșie, mai rezistente la provocările impuse de condusul dinamic. Frânele față vin
cu câte 4 pistoane și discuri ventilate, pe când cele spate sunt cu câte un piston și o construcție ușurată pentru reducerea greutății.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,849
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!