ABT Sportsline a pus mâna pe Lamborghini Urus cu un prim program de tuning

Lamborghini Urus este unul dintre cele mai performante SUV-uri disponibile la moment la nivel mondial – bestia italiană este capabilă să opună rezistență în capacitățile dinamice chiar și coupe-urilor sport. Totuși, perfecțiunea nu are limite, iar tunerii de la ABT Sportsline au pregătit un tratament mai special pentru SUV-ul de performanță italian.
Standard Lamborghini Urus, dotat cu unitatea V8 biturbo de 4.0 litri, are la activ 650 CP și 850 Nm, iar tunerii de la ABT Sportsline au pregătit pentru SUV-ul demențial unitatea specială de control ABT Engine Control (AEC), ce aduce o putere mai mare de până la 710 CP și 910 Nm. Surplusul, aparent, modest de putere a rezultat într-o reducere a timpului de accelerație până la viteza de 60 mph (97 km/h): astfel, dacă standard Urus accelerează până la 60 mph în 3.6 secunde, atunci cu modificările aplicate de ABT SUV-ul execută același exercițiu în 3.4 secunde – deci similar cu noul Porsche 911 Carrera S!
Astfel, tunerii germani demonstrează că cel mai rapid SUV de serie din lume poate fi și mai rapid, iar pe lângă surplusul de putere și îmbunătățirea caracteristicilor dinamice, cei de la ABT Sportsline promit pentru Urus un sunet mai suculent al sistemului de evacuare.
0
3,916
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!