ABT Sportsline prezintă un nou program de tuning pentru crossover-ul compact Audi SQ2

ABT Sportsline a pregătit un nou program de tuning! De această dată în mâinile specialiștilor atelierului german a ajuns versiunea de performanță a crossover-ului compact Audi SQ2. Ca deobicei, cei de la ABT nu exagerează cu modificările aplicate la nivel de design exterior, dar au pregătit rețeta clasică de tuning ce rezultă într-un surplus de putere pentru unitatea de propulsie de sub capota lui SQ2.
Audi SQ2 a debutat în premieră la finalul anului trecut – versiunea de performanță a crossover-ului german a primit un benzinar turboaspirat, de 2.0 litri, capabil să genereze 300 CP și 400 Nm. Acum modelul a ajuns în mâinile tunerilor de la ABT Sportsline, iar aceștia au și pregătit noua unitate de control al motorului, denumită AEC, ce a rezultat într-un surplus de 50 CP și 40 Nm, puterea totală a motorului fiind acum de 350 CP și 440 Nm. Surplusul de putere a generat într-o reducere a timpului necesar pentru accelerația până la 100 km/h de 0.2 secunde – crossover-ul cu pachetul de modificări livrat de ABT Sportsline "prinde" viteza respectivă în 4.6 secunde. Totodată viteza maximă a cunoscut un surplus de 13 km/h, fiind acum de 263 km/h.
Pe lângă modificările la nivel de unitate de propulsie, tunerii germani oferă clienților și jante originale ABT cu dimensiuni de 19 sau 20 țoli, disponibile doar în nuanța neagră.
0
328
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!