Acesta e cel mai ciudat prototip de teste Mercedes-Benz! Ce model se ascunde sub caroseria deformată a lui E-Class?

Un prototip de teste extrem de ciudat a fost surprins de "spionii auto" pe drumurile publice. În imagini apare un model cu sigla Mercedes-Benz și cu mai multe elemente exterioare preluate de la berlina E-Class, însă caroseria acestuia este deformată și vine cu o portieră spate de dimensiuni extrem de mici. Oare ce model se ascunde sub caroseria deformată a lui E-Class, ne întrebăm?
Potrivit publicației Motor1, germanii ar fi testat platforma și substratul tehnic al noului Mercedes-Benz SL, iar caroseria întortocheată a lui E-Class ar fi "îmbrăcată" pe platformă deoarece designul și formele exterioare ale noii generații SL încă nu ar fi pregătite de designeri și ingineri.
Modelul din imagini deși are 4 portiere, în varianta de serie va fi un coupe cu 2 uși, iar pe prototipul de serie lipsește până și bancheta spate. Potrivit celor de la Motor1, anterior o creatură similară a fost surprinsă pe drumurile publice și în luna aprilie a acestui an.
Potrivit informațiilor preliminare, distribuite anterior, Mercedes-Benz pregătește de lansare noua generație a coupe-ului și decapotabilei SL. Noul model va avea o platformă și un substrat tehnic comun cu coupe-ul Mercedes-AMG GT de a doua generație, însă va fi comercializat cu sigla Mercedes-Benz și va pune accentul pe confort, în timp ce AMG GT va fi perceput strict ca un bolid de performanță pentru drumurile publice. Debutul noii generații Mercedes-Benz SL este așteptat în 2021.
0
1,704
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!