Apple a pregătit actualizări importante pentru sistemul CarPlay de integrare a smartphone-ului cu sistemul multimedia

Apple lansează o serie de actualizări importante pentru sistemul CarPlay de integrare a smartphone-ului Apple cu sistemul multimedia de la bordul unui automobil. Printre cele mai solicitate noutăți apărute în urma actualizărilor se enumeră funcția Dark Mode pentru condus pe timp de noapte și opțiunea de dezactivare a notificărilor. Totodată, americanii au introdus câteva aplicații noi și au oferit îmbunătățiri pentru cele existente.
Actualizările pentru Apple CarPlay au fost anunțate de gigantul american odată cu anunțul sistemului de operare actualizat iOS 13 pentru smartphone-urile iPhone. Actualizările pregătite pentru sistemul de integrare a smartphone-ului în cadrul sistemului multimedia vin cu un design ușor restilizat a afișajelor aplicațiilor și notificărilor pe ecranul de la bordul automobilului, în conformitate cu cele mai noi versiuni iOS.
Printre cele mai solicitate noutăți de către utilizatorii iPhone a fost regimul de exploatare pe timp de noapte Dark Mode, ce vine cu un fundal întunecat al ecranului pentru utilizare confortabile în condiții de iluminare scăzută, iar pe lângă gadget-urile mobile, noul Dark Mode devine disponibil și pentru Apple CarPlay. Odată cu actualizarea sistemul devine mai funcțional și permite utilizarea concomitentă a mai multor aplicații, de exemplu sistemul de navigație Maps și sistemul audio Music. Spațiul dedicat asistenului Siri pe ecranul automobilului a fost redus.
Pentru sistemele multimedia ce utilizează ecrane de dimensiuni originale sau forme mai puțin obișnuite afișajele Apple CarPlay vor putea fi acum ajustate. O altă funcție aduce un surplus de siguranță în timpul condusului – șoferul va putea include regimul Do Not Disturb While Driving inclusiv și pentru sistemul CarPlay, iar astfel smartphone-ul și sistemul de integrare nu va deranja cu notificările în timp ce șoferul conduce.
0
1,701
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!