Aston Martin a dat startul producției primului SUV din istoria sa, DBX, la noua uzină din St Athan, Țara Galilor

Aston Martin a dat startul producției noului și primului din istoria mărcii SUV, denumit DBX, la noua uzină din St Athan, Țara Galilor. Primele SUV-uri noi au părăsit banda rulantă fiind acoperite cu peliculă protectoare, pentru a ascunde toate elementele de design exterior al noului model, ce încă nu și-a marcat premiera oficială.
Potrivit informațiilor preliminare, premiera noului Aston Martin DBX va avea loc până la finalul acestui an. Britanicii au informat, că primele unități DBX vor fi angajate în testele finale înainte de lansarea versiunii de serie. Anterior SUV-ul britanic a fost surprins în diverse teste de anduranță în condiții de temperaturi joase din Cercul Arctic și teste de performanță pe circuitul Nurburgring.
Premiera publică Aston Martin DBX va avea loc până la sfârșitul acestui an, iar primele unități de serie vor fi livrate clienților începând cu anul 2020. Între timp, unele elemente de design pot fi admirate pe SUV-urile de pre-serie, ce au fost lansate de noua uzină din St Athan. Rivalul lui Porsche Cayenne a adoptat un limbaj stilistic caracteristic actualei game Aston Martin, cu blocuri optice față și spate asemănătoare și cu un calandru generos integrat cu bara de protecție față.
0
266
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!