Ați risca să mergeți cu această mașină într-o călătorie? Rușii au pregătit o rulotă pe baza Lada Granta
7 Iunie 2019, 14:34
Atelierul Lux Form, cu sediul la Moscova, a prezentat o rulotă accesibilă creată pe baza celui mai solicitat model din Rusia – Lada Granta.
Potrivit reprezentanților companiei, rulota este destinată călătoriilor la distanțe mici (de ce oare?), însă oferă un nivel de confort decent la bord.
La proiectarea spațiului de la interior și elementelor exterioare adiționale, specialiștii Lux Form au reușit să păstreze dimensiuni relativ compacte pentru noul Camper.
La bordul rulotei pot călători două persoane, ce au loc pe scaunele din față a automobilului și două locuri în compartimentul de locuit.
Deși are dimensiuni compacte de doar 2,178 mm în lungime și 1,648 mm în lățime, compartimentul de locuit oferă întreg setul de unelte și dispozitive
necesare pentru călătorii, deși o parte din lucrări au fost executate într-o manieră mai spartanică.
La interior călătorii vor avea la dispoziție o cameră compactă de baie cu veceu și duș, un compartiment mic de bucătărie cu aragaz, frigider și lavoar, dar și un pat suficient de mare pentru două persoane.
Compania intenționează să lanseze producția de serie a rulotelor pe baza Lada Granta în următoarele luni. Varianta incipientă, prezentată în poze, va avea un preț de pornire de 1,150 milioane ruble rusești, echivalentul
a 15,695 euro, ulterior fiind disponibilă și versiunea Luxe, la un preț de 1,8 milioane ruble sau circa 24,565 euro. Rușii însă nu au specificat ce echipamente adiționale vor fi incluse în dotarea maximă.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
5,097
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!