BMW lansează pachetele M Performance Parts pentru noile Seria 3 Touring, Seria 8 Gran Coupe și X1 facelift

BMW a pregătit pachetele de modificări M Performance Parts pentru noile Seria 3 Touring, Seria 8 Gran Coupe și crossover-ul compact X1 facelift. Clienții ce-și vor dori un surplus de individualitate în trafic vor beneficia de elemente decorative exterioare originale și o serie de inserții și variante de tapiserie noi la interior.
Precum și în cazul celorlalte modele din gamă, pachetele de accesorii M Performance Parts pentru modelele menționate mai sus includ elemente decorative pentru caroserie inspirate de la bolizii bavarezilor ce participă în motorsport.
Deși sunt individuale pentru fiecare model în parte, accesoriile M Performance Parts vin cu un set similar de modificări, ce includ carcase noi pentru oglinzile retrovizoare exterioare, executate din fibră de carbon, calandru de culoare neagră și praguri mai generoase. Pentru Seria 3 Touring este rezervat un eleron static montat pe haion, de dimensiuni mai mari, și un difuzor revizuit, integrat în bara de protecție spate.
Seria 8 Gran Coupe va beneficia de incizii de aer din fibră de carbon, ce pot fi vopsite într-o nuanță de negru-lucios, identică calandrului, integrate în aripile față – incizii de aer funcționale, ce contribuie la răcirea sistemului de frânare din față. Tot în pachetul de modificări pot fi incluse frâne mai performante, cu discuri de frână de dimensiuni mai mari.
Nu vor lipsi nici jantele speciale: pentru Seria 3 Touring este prevăzut un set de jante Double Spoke Styling 796 de 18 țoli, pe când pentru Seria 8 Gran Coupe și X1 facelift bavarezii au pregătit jante de 20 inch.
Pentru interiorul celor trei modele au fost rezervate covorașe textile speciale cu inscripții "M Performance" și câte un volan special îmbrăcat în Alcantara cu inserții din fibră de carbon. Pentru a accentua caracterul sport al modelelor, inserțiile standard vor ceda locul unor elemente decorative noi din fibră de carbon cu inscripții specifice "M Performance", iar portierele includ acum o iluminare distictivă proiectată pe sol de culorile diviziei M Sport.
0
1,555
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!