BMW lansează pachetul de accesorii M Performance Pack pentru SUV-urile X3 M și X4 M

De curând bavarezii au lansat noile generații BMW X3 M și BMX X4 M. Versiunile sport s-au lansat în segmentul SUV-urilor de talie medie cu noi standarde de performanță și agresivitate, iar pentru ce-i ce-și doresc mai mult caracter și individualitate BMW lansează setul de accesorii M Performance Parts.
Pachetele de modificări disponibile pentru X3 M și X4 M sunt aproape identice și includ actualizări pentru aspectul exterior al SUV-urilor de performanță. Clienții pot opta pentru accesorii din fibră de carbon nevopsite, sau de o nuanță de negru-lucios.
Modificările exterioare includ lamele adiționale pentru bara de protecție față, inclusiv chenare din fibră de carbon pentru inciziile de aer față și cele de pe aripi. Capacele oglinzilor retrovizoare laterale sunt din fibră de carbon, iar la posterior ambele SUV-uri au primit câte un eleron nou, însă dacă în cazul lui X3 M posteriorul este împrospătat de un eleron masiv situat mai sus de lunetă, atunci X4 M beneficiază de două aripi, de dimensiuni mai mic, deasupra și mai jos de lunetă.
Caroseria poate beneficia de aplicații speciale realizate în culorile diviziei M, iar majoritatea elementelor exterioare adiționale sunt prelucrate manual.
La interior șoferul va opera cu un volan M Performance ce combină materiale din fibră de carbon, Alcantara și piele, cu padele pentru schimbarea vitezelor din fibră de carbon în spate.
Levierul cutiei automate de viteză este executat în întregime din fibră de carbon polisată, iar apartenența modelului la seria M Performance va fi accentuată de inscripțiile distinctive, ce se regăsesc pe volan și tunelul central. Opțional clienții pot opta pentru covorașe textile originale M Performance Pack.
0
1,678
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!