Coupe-ul hibrid Polestar 1 s-a angajat în ultimile teste! Startul producției planificat pentru finalul anului

Polestar a anunțat că a demarat testele finale pentru coupe-ul electrificat de performanță Polestar 1! Producția va începe până la sfârșitul acesui an, iar primele hibride de serie vor fi livrate clienților începând cu anul 2020.
În ultima etapă de teste au fost angajate 50 prototipuri pre-serie Polestar 1, iar modelul este practic gata pentru startul producției de serie. Startul comenzilor pentru coupe-ul hibrid a fost dat mai devreme, iar primii clienți au finalizat configurarea mașinilor pre-comandate.
Producția de serie va demara până la finalul acestui an la uzina Polestar din Chengdu, China. Modelul va fi produs într-o ediție limitată de doar 1,000 unități. Prețul de stat în Europa va constitui circa 155,000 euro, iar la solicitare coupe-urile vor fi oferite pe bază de abonament pe 2 sau 3 ani.
Amintim că coupe-ul de performanță are la bază un sistem de propulsie hibrid, ce combină benzinarul turboaspirat de 2.0 litri marcă Volvo, capabil de 343 CP, cu două motoare electrice a câte 218 CP și pun în mișcare puntea spate. Puterea maximă dezvoltată de sistemul de propulsie în tandem este de 600 CP și 1,000 Nm, iar bateriile stocate în podeaua coupe-ului hibrid sunt capabile să asigure o autonomie de până la 150 km în regim 100% electric.
0
1,320
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!