Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Demnitarii din Rusia își doresc să circule limuzinele Aurus dar... acestea sunt mai scumpe decât Mercedes-Maybach!

10 Iunie 2019 - 11:39
Redacţia PiataAuto.md
Demnitarii din Federația Rusă își doresc să circule cu limuzinele Aurus dar nu se grăbesc să achiziționeze unul din modelele disponibile, precum sedanul Senat S600 sau limuzina Senat L700 deoarece aceste sunt... prea scumpe! Cu o asemenea declarație a venit guvernatorul Regiunii Tula, din apropiere imediată cu Moscova, Alexey Dyumin.
Deși se declară încântat de designul și performanțele noilor limuzine Aurus Senat S600, demnitarul din Federația Rusă recunoaște că acestea sunt prea scumpe pentru el. Anterior, directorul general adjunct al Departamentului de Marketing NAMI a declarat pentru presă că Aurus Senat S600 va avea un preț mai mare decât Mercedes-Maybach S-Class, limuzina germană preferată de o bună parte din demnitarii din Rusia.
Amintim că NAMI dezvoltă mai multe modele în cadrul proiectului denumit "Cortegiu", ce utilizează o singură platformă comună și un sistem de propulsie V8 de 4.4 litri cu 598 CP și 880 Nm la activ, ce se cuplează la cutia automată KATE cu 9 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți. În prezent gama de modele Aurus este compusă din sedanul Aurus Senat S600, limuzina Senat L700 și monovolumul Aurus Arsenal. Ulterior gama de modele va fi suplinită cu SUV-ul Komendant, iar la Parada Victoriei din Piața Roșie din acest an au debutat versiunile decapotabile Aurus Senat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter