Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Elon Musk dezvăluie detalii oficiale despre viitorul Tesla Pick-up și promite un preț foarte atractiv

4 Iunie 2019 - 16:12
Redacţia PiataAuto.md
Elon Musk a dezvăluit detalii oficiale despre viitorul pick-up pregătit de Tesla. Fondatorul companiei americane a numit prețul orientativ, care promite a fi extrem de atractiv pentru clienții americani.

Potrivit declarațiilor făcute de Musk, viitorul pick-up electric va concura cu liderii segmentului precum Ford F-150 și RAM 1500, iar pentru a fi atractiv pentru o parte mai mare de clienți, americanii vor rezerva și un preț relativ accesibil pentru primul său pick-up. Astfel, în variantele incipiente Tesla Pick-Up va avea un preț de circa 49 mii dolari americani, sau chiar mai puțin de atât!
La ora actuală se cunoaște că viitorul pick-up Tesla va avea dimensiuni impunătoare, după rețeta celor mai populare pick-up-uri americane. Designul exterior al acestuia, însă, rămâne a fi un mister, iar asta pentru că anterior americanii publicau mai multe schițe cu noul model, în care, însă, aspectul exterior varia puternic. Tesla Pick-Up va fi propulsat de două motare electrice, amplasate pe cele două punți, având, astfel, tracțiune integrală, pe când variantele incipiente ar putea fi echipate cu un singur motor și tracțiune doar pe puntea spate. În dependență de versiune, pick-up-ul electric va avea o autonomie de la 640 la 805 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter