Fiabilitate excelentă: această Skoda Fabia a atins un milion de kilometri parcurși și este într-o stare perfectă

Skoda are un nou motiv de mândrie – fiabilitatea modelelor cehe este încă o dată confirmată de acest hatchback Skoda Fabia. Modelul ceh a fost produs în 2003 și a parcurs până acum peste un milion de kilometri fără intervenții costisitoare la service și mai este într-o stare excelentă și în prezent.
Această Skoda Fabia aparține lui Mirsad Cosic, un taximetrist din Bosnia și Herțegovina. Proprietarul mașinii a relatat că din 2003 și până în prezent mașina a fost exploatată fără prea mari probleme și costuri de întreținere, iar deservirea a fost mereu făcută la reprezentanța oficială Skoda, unde mai mereu au fost schimbate doar piesele consumabile.

Sub capota acestei Skoda Fabia s-a situat unitatea pe diesel, aspirată natural, 1.9 SDI. Motorul respectiv livrează 64 CP și 125 Nm și este renumit pentru fiabilitatea sa excelentă. Până și acest motor nu a avut nevoie de intervenții pe întreaga durată a exploatării.
Încântați de istoria lui Mirsad Cosic și partenerul său de încredere Skoda Fabia, cei de la Skoda au schimbat odometrul cu unul nou, iar asta pentru că cel vechi nu mai afișa parcursul după ce acesta a depășit un milion de kilometri. Proprietarul s-a ales cu un ceas de mână și o reducere de 5,000 mărci convertibile, echivalentul a circa 2,500 euro, pentru achiziția unei noi Skoda Fabia, însă protagonistul istoriei a refuzat oferta, și a primit în schimb deservire gratuită pe un termen de 12 luni.
0
2,159
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!