Hai cu noi într-o expediţie electrică! Căutăm un proprietar de automobil electric, care să ni se alăture într-o nouă aventură!

V-am tot şoptit că acest moment va veni! În testele drive cu automobilele electrice, tot mai multe în ultimul timp, v-o spuneam chiar direct – redacţia noastră, alături de partenerii săi cu o gândire vizionară şi inovativă, pregătesc o nouă expediţie, doar cu automobile electrice!
Ne-am dat promisiunea că o vom face încă la sfârşitul anului trecut, după ce încheiasem primul maraton cu automobile hibride, plug-in hibride şi electrice. Atunci, în octombrie şi noiembrie 2018, doar un singur model de automobil electric se vindea oficial în Moldova – Renault ZOE. Între timp, numărul lor a crescut considerabil. Între timp, în Moldova au început a apărea staţii de alimentare a automobilelor electrice – nu doar în Chişinău, ci şi pe traseele naţionale! Da, despre ele – câte sunt şi unde sunt amplasate, dar şi câte încă mai urmează să apară, veţi afla totul foarte curând!
Aşadar, din toamnă şi până astăzi lucrurile s-au schimbat enorm de mult pe tărâmul electromobilităţii în Moldova. Într-atât de mult, încât a venit timpul primei expediţii pur electrice din Moldova, care să înglobeze o coloană formată doar din automobile 100% electrice. De data aceasta vrem să nu consumăm nici un gram de petrol cu automobilele expediţionale. Deci, nu vom avea nici măcar un hibrid sau plug-in hibrid. Doar electrice. Aici, în Moldova!
Va fi o aventură şi mai plină de provocări, chiar dacă avem deja mai multe prize rapide de încărcare prin ţară. Totul e simplu când e vorba de un singur automobil electric, dar în cazul nostru, când vorbim de 7, 8 sau chiar 9 automobile electrice, toate aşteptând la priză, însetate ca la gura unui izvor rece pe timp torid de vară, lucrurile nu vor fi deloc simple! Ca să nu mai vorbim şi despre conectarea simultană a atâtor automobile electrice la un singur loc de înnoptare! Da, aventura va fi plină de provocări, cu siguranţă, dar tocmai asta şi va face aventura noastră electrică atât de interesantă! Ştim, ştim că sunt tot mai mulţi dintre Dvs. care sunt tot mai atraşi de automobile electrice! Iar această expediţie vă va arăta întreaga lume a exploatării lor la noi acasă!
La start se vor alinia atât cele mai noi super modele de automobile electrice, cât şi modele ceva mai accesibile, cu o vârstă de câţiva ani. Şi asta pentru că vrem să experimentăm împreună toată gama de maşini electrice la care se poate avea acces în Moldova astăzi – de la electromobile mai accesibile, ce pot fi cumpărate la mâna a doua, până la automobile electrice proaspăt lansate, super performante, cu autonomii uriaşe şi cu o nouă uşă deschisă spre viitor.
Iar ca această gamă să fie completă şi relevantă, invităm şi un proprietar de automobil electric din rândurile publicului nostru! Orice aventurier şi pasionat auto, care deţine un automobil 100% electric în stare tehnică bună, ne poate trimite un mesaj fie pe e-mail, la office@piataauto.md, fie un mesaj pe pagina noastră de Facebook, în care să ne dea câteva poze cu automobilul – câteva date despre acesta, precum marca, modelul, anul fabricării, distanţa parcursă, de când e cumpărat şi, eventual, ce impresii a generat proprietarului sau proprietarei până acum! Nu contează marca sau modelul automobilului – suntem deschişi spre orice model, principalul e să fie un automobil 100% electric! Nu contează nici anul fabricării – principalul e să fie un automobil în stare tehnică bună, care să nu genereze probleme tehnice predictibile pe traseu. În rest, suntem deschişi să-l alegem cel mai entuziasmat şi mai entuziasmat şi mai dornic dintre cei ce-şi vor manifesta dorinţa! Nu vă sfiiţi – vom zice bun venit oricărui model – de la pionerul Nissan Leaf e primă generaţie până la ultimul model Tesla, sau orice alt model!
Vom porni în expediţie la 3 iulie şi vom circula prin ţară non-stop pe parcursul a 5 zile. Vom achita toate costurile de cazare şi, eventual, electricitate, pentru cel care ni se va alătura. Deci, onorate pasionat de automobile electrice, te invităm să nu mai aştepţi şi să ne expediezi chiar azi un mesaj! Te aşteptăm în echipă!

Şi, desigur, staţi pe aproape! Începe o nouă mega aventură!
0
3,076
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!