Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hummer poate reveni? General Motors analizează posibilitatea lansării unui offroader electric!

21 Iunie 2019 - 13:37
Redacţia PiataAuto.md
General Motors nu exclude relansarea brandului Hummer, dar într-o altă ipostază – offroader-ele legendare ar putea reveni pe piață sub forma electromobilelor, în contextul în care concernul american planifică lansarea mai multor modele cu propulsie 100% electrică.
Brandul Hummer a fost pensionat în 2010 – din cauza vânzărilor prea mici și costurilor de dezvoltare exorbitante, conducerea General Motors a luat decizia de a anihila brandul specializat pe producția offroader-elor. Hummer poate, însă, reveni pe piață după o pauză de aproape 10 ani, cu un model cu propulsie 100% electrică. Cel puțin, americanii nu exclud relansarea brandului, se arată într-un interviu publicat de Bloomberg.
La finalul anului 2018 General Motors a inițiat un proces amplu de modernizare și restructurare a întregii game de modele din propriul portofoliu. Americanii au dispus să investească sume impunătoare pentru electrificarea brandurilor sale, iar un nou electromobil urmează să fie lansat cu brandul Cadillac, către anul 2021. Ulterior cu modele electrice se vor alege și celelalte branduri, iar americanii nu exclud și relansarea mărcii Hummer, însă în acest caz ar fi vorba despre exploatarea numelui renumit pentru a asigura un interes sporit pentru viitorul electromobil, iar asta pentru că lansarea unui offroader veritabil cu cadru dur și propulsie 100% electrică este exclusă aproape în totalitate, nu și aspectul exterior brutal, inspirat din modelele precedente, însă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter