KIA XCeed va avea un istrumentar de bord digital de dimensiuni generoase

KIA a publicat informații noi despre dotările viitorului hatchback cu capacități în offroad XCeed. Potrivit publicației distribuite de constructorul din Coreea de Sud, viitorul model va dispune de un instrumentar de bord digital, oferit opțional, cu ecran generos de 12.3 inch, indisponibil pentru variantele standard KIA Ceed.

Mai devreme KIA a publicat și o primă imagine oficială cu noul XCeed, în care a prezentat designul și caroseria absolut originale ale noului model, iar asta chiar dacă anterior se vehicula că hatchback-ul cu capacități în offroad avea un exterior identic cu hatchback-urile standard, fiind doar dotat cu elemente de protecție exterioare caracteristice acestui tip de automobile.
Mai mult, conform noilor informații publicate de cei de la KIA, vor exista diferențe și la nivel de dotări, pentru XCeed urmând să fie disponibil un instrumentar de bord digital cu ecran generos de 12.3 inch. Opțiunea va fi disponibilă în premieră și pentru întreagă gamă KIA.

Ecranul va avea o rezoluție 1920x720 pixeli și va afișa informații despre viteza și turațiile motorului, afară de aceasta, instrumentarul va putea fi setat să afișeze indicațiile sistemului de navigație, detalii despre călătorie, dar și informații din cadrul sistemului multimedia, inclusiv date despre apelurile și contactele din smartphone-ul conectat la mașină, iar în caz de defecțiuni, computerul de bord va oferi informații despre starea tehnică a automobilului.
0
1,674
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!