KIA a publicat prima imagine cu cross-hatch-ul XCeed și a anunțat data premierei

Deși imagini cu automobilul de serie aproape necamuflat se strecurase pe internet și mai devreme, astăzi KIA a publicat prima imagine oficială cu viitorul cross-hatch compact XCeed. Modelul va suplini gama de versiuni disponibile pentru Ceed, alăturându-se hatchback-ului standard, break-ului și versiunii Shooting Brake.

Noul XCeed nu a fost proiectat, însă, după rețeta tradițională utilizată de majoritatea constructorilor auto ce oferă astfel de modele pe piață, înzestrând break-urile sau hatch-urile standard cu elemente decorative din plastic negru și mărind garda la sol. Nu, KIA XCeed a primit o caroserie absolut originală și elemente exterioare speciale, precum blocurile optice față și spate, haionul și portierele. Caracteristic segmentului, nu lipsesc nici inserțiile din plastic negru pe părțile inferioare a caroseriei, ce să accentueze caracterul de offroad a modelului.
Între timp, constructrul din Coreea de Sud a anunțat că XCeed va fi mai lung decât hatchback-ul standard cu circa 80 mm și va oferi un portbagaj mai voluminos de 426 litri (395 litri în cazul hatch-ului Ceed). În schimb, gama de motorizări, cel mai probabil, va fi preluată de la noua generație Ceed și va include motoare pe benzină și motorină cu o cilindree cuprinsă între 1.0 și 1.6 litri. Presa occidentală anticipează, însă, apariția în premieră a unei versiuni plug-in hybrid pentru seria de modele compacte, iar primul cu aceasta ar putea debuta anume cross-hatch-ul XCeed.

Premiera mondială KIA XCeed va avea loc la 26 iunie curent.
0
1,511
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!