Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

KIA dezvăluie noul crossover compact global Seltos! Primele imagini și informații oficiale

20 Iunie 2019 - 16:02
Redacţia PiataAuto.md
KIA a publicat primele imagini și informații oficiale despre noul crossover compact pentru piața globală – Seltos. Premiera publică are loc în aceste zile în cadrul Salonului Auto de la Dehli, iar versiunea europeană urmează să debuteze la Frankfurt în toamna acestui an, cu diferențe minime ce vor ține, cel mai probabil, de motorizări, pe când designul exterior va fi identic pentru toate piețele.
KIA Seltos este un crossover compact, adresat clienților tineri, ce vine să diversifice oferta sud-coreenilor în segmentul SUV-urilor și să atragă clienți noi. Potrivit informațiilor oficiale, publicate de producător, Seltos va fi extrem de atractiv pentru tineri grație designului inspirat din modelele sport dar și prețului accesibil.
KIA Seltos vine cu un design nou pentru gama sud-coreenilor – anterior cu un design asemănător a debutat versiunea actualizată a crossover-ului KIA KX5, prezent în Coreea de Sud și comercializat în Europa cu denumirea Sportage. Sub capota noului Seltos se va situa unitatea turboaspirată pe benzină 1.6 T-GDI cu 177 CP la activ, iar pe unele piețe, inclusiv cea din țara noastră, ar putea fi disponibile benzinarele aspirate natural de 2.0 litri, cu 149 CP. Versiunile turbodiesel vor fi prezentate de unitatea de 1.6 litri cu 136 CP la activ. Standard va fi oferită cutia manuală cu 6 trepte, pe când cutiile automate, în dependență de motorizare, vor fi prezentate de cutia robotizată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj, dar și cutia clasică automată cu 6 rapoarte.
Deocamdată sud-coreenii nu au publicat poze cu interiorul mașinii, însă aici se așteaptă o planșă de bord asemănătoare cu cea prevăzută pentru KIA Ceed, iar lista opționalelor va include sisteme de siguranță activă și cadrane de bord digitale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter