La Chișinău va avea loc o expoziție de automobile și motociclete de epocă! Ești invitat

În următoarele zile la Chișinău va avea loc o expoziție de excepție de automobile și motociclete retro, în cadrul căreia invitații vor avea posibilitatea de a admira și a face cunoștință cu modele unice istorice, adevărate opere de artă create în urmă cu peste 50 ani. Sunt invitați toți doritorii!
Evenimentul special organizat de Retromobile Moldova și dedicat pasionaților de automobile și motociclete clasice sunt așteptați la centrul comercial Shopping MallDova între 7 și 9 iunie, în intervalul de ore de la 10:00 până la 22:00.
La expoziție vor participa 3 automobile și 14 motociclete de epocă, modele precum motocicletele IJ 49, produsă în 1956, K-750, produsă în 1959 și JAWA 350-00, toate în stare perfectă și absolut funcționale, cel mai vârstnic model fiind produs în 1947.
Pasionații de mașini și motociclete sunt așteptați cu drag de organizatori, unde vor putea face cunoștință cu modele de epocă unice, păstrate într-o stare perfectă sau reabilitate, iar organizatorii vor relata despre fiecare model cu lux de amănunte. Sunteți așteptați!
0
2,994
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!