La uzina AvtoVAZ din Rusia au fost depistate dispozitive pentru producția ilegală a siglelor Mercedes-Benz

La o uzină a constructorului auto din Rusia, AvtoVAZ, a avut loc o tentativă de furt de proporții a dispozitivelor și echipamentelor din cadrul uzinei pentru producția ulterioară a părților componente pentru automobilele din gama altor producători. Furtul de echipamente de către muncitori și persoane terțe din cadrul uzinelor AvtoVAZ este o "afacere" pusă în aplicare de mai mulți ani, iar cel mai recent caz depistat ține de un grup de "antreprenori", ce-și doreau să producă ulterior, prin utilizarea echipamentelor AvtoVAZ, sigle contrafăcute pentru modelele Mercedes-Benz.
Astfel, potrivit informațiilor distribuite de Lada Online cu referire la surse din interiorul companiei din Rusia, infractorii au fost reținuți în timp ce încercau să deposedeze una din uzinele din cadrul AvtoVAZ de echipamente specializate pentru producția elementelor și accesoriilor de dimensiuni mici. Potrivit informațiilor preliminare, infractorii încercau să sustragă echipamente cu o greutate totală de circa o tonă (!), ce urmau să fie utilizate la producția siglelor contrafăcute pentru automobilele Mercedes-Benz. Cum ar putea fi sustras un echipament de asemenea dimensiuni? Simplu! Răufăcătorii au pregătit și acte false pentru transportarea dispozitivelor.

În prezent a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele ce au pus la cale furtul. Totodată, anchetatorii nu exclud că într-o anumită perioadă de timp siglele contrafăcute Mercedes-Benz ar fi fost produse chiar în cadrul întreprinderii AvtoVAZ!
0
2,110
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!