Mercedes-AMG ar putea dezvolta o versiune mai puternică a noului benzinar de 2.0 litri!

Mercedes-AMG a dat startul producției manuale a noului propulsor pentru modelele de performanță de 2.0 litri, cu 4 cilindri, ce se vor regăsi sub capotele modelelor compacte germane. În varianta de top noua unitate livrează 421 CP și 500 Nm, iar mulți dintre cititorii noștri s-au arătat uimiți de o astfel de putere imensă dobândită dintr-un propulsor cu o asemenea cilindree. Ei bine, germanii declară că noul lor motor este ar putea fi capabil de o putere mai mare!
Noua unitate cu indicile M 139 de 2.0 litri cu 4 cilindri, dezvoltată și asamblată manual de specialiștii germani va fi instalată sub capota celei mai performante versiuni a noului A-Class – Mercedes-AMG A 45, ce urmează să fie prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an. Amintim că în această ipostază, motorul livrează 421 CP și 500 Nm, iar specialiștii germani se declară convinși, că unitatea ar fi capabilă de mai multă putere. Astfel, ne-am putea aștepta la apariția unei versiuni bestiale A-Class.
Cu declarații în acest sens a venit directorul departamentului angajat în dezvoltarea motoarelor Mercedes-AMG, Ralph Illenberger, care a relatat că unitatea M 139 nu a atins încă performanțele maxime, iar în cadrul acesteia mai sunt elemente și piese ce pot fi îmbunătățite, ce ar rezulta într-o putere și mai impunătoare. Oficialul german nu a oferit detalii, însă, despre dezvoltarea unei versiuni mai puternice și termenii apariției acesteia.
0
230
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!