Mercedes-Benz a lansat producția celui mai stilat break din gamă - CLA Shooting Brake

Mercedes-Benz a dat startul producției celui mai stilat break din gama sa – noul CLA Shooting Brake a ajuns pe linia de asamblare în Kecskemet, Ungaria, iar în viitorul apropiat își va face debutul în showroom-uri.
Producția noului Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a demarat la uzina germanilor din Kecskemet, Ungaria, ce se află la 140 km de hotarul cu România. Tot acolo este produsă și noua generație Mercedes-Benz A-Class și coupe-ul cu 4 uși Mercedes-Benz CLA. Primele unități de serie vor fi livrate în showroom-uri și clienților începând cu luna septembrie a acestui an. Germanii mizează mult pe noua gamă de modele CLA, or generația anterioară a stabilit vânzări globale de 750 mii unități, iar asta fără alte două modele compacte, A-Class și noul A-Class Sedan, lansat în premieră cu noua generație.
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake a marcat premiera la Consumer Electronics Show (CES), ce a avut loc la Las-Vegas, la începutul acestui an. Break-ul a preluat motorizările și cele mai noi tehnologii din dotarea lui A-Class, iar în urmă cu câteva săptămâni germanii au prezentat și prima versiune de performanță – Mercedes-AMG CLA 35 Shooting Brake. Ulterior urmează să fie lansată o versiune mai puternică și mai dinamică, cu indicile CLA 45.
0
1,603
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!