Nissan a dat startul livrărilor pentru Leaf e+, versiunea cu autonomie extinsă a electromobilului compact

Nissan a extins gama de versiuni disponibile pentru electromobilul Leaf, aflat acum la cea de-a doua generație cu versiunea e+. După premieră, niponii au și dat startul comenzilor pentru versiunea cu autonomie extinsă, iar livrările au început acum câteva zile.
Nissan a raportat că de la startul vânzărilor de la începtului acesui an Leaf e+ a reușit să acumuleze peste 8,000 comenzi. Inițial niponii erau dispuși să producă o serie limitată la doar 5 mii unități Leaf e+, însă interesul sporit pentru versiunea cu autonomie extinsă i-a determinat să-și revizuiască decizia, iar astfel varianta e+ și-ar putea face loc în gama de versiuni Leaf pe parcursul întregii cariere a celei de-a doua generație Leaf.
Nissan Leaf e+ are la bază un set de baterii de 62 kWh, ce oferă o autonomie de până la 385 km, atunci când versiunile standard oferă o autonomie limitată la 270 km, conform ciclului WLTP. Leaf e+ are și un motor electric mai puternic, de 160 kW, echivalentul a 217 CP, pe când variantele standard sunt propulsate de un motor de 110 kW, sau 150 CP.
0
1,407
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!