Noua generație Toyota Land Cruiser va renunța la motoarele V8! Informații despre viitorul offroader nipon

Toyota pregătește lansarea noii generații Land Cruiser. Deși premiera noului offroader va avea loc pe parcursul următorilor 3 ani, primele informații despre noua generație au fost distribuite în web. Anterior în presă se vehicula că noul Land Cruiser va fi lipsit de unitățile V8, cu care pot fi achiziționate modelele actuale, iar acum această informație a fost confirmată pentru publicația CarAdvice de către reprezentanța australiană a constructorului nipon.
Potrivit celor de la CarAdvice, Toyota Land Cruiser va renunța la unitățile V8 din cauza normelor ecologice înăsprite, în contextul în care propulsoarele cu o cilindree mai mică sunt capabile acum de aceleași performanțe, precum unitățile vechi V8, dar indică un nivel de emisii mai mic, ce se încadrează în normele de poluare globale. Astfel, motorizările noului Land Cruiser, ce va debuta nu mai devreme de 2021, vor fi dominate de unitățile V6, preluate din gama actualizată de motoare Toyota și Lexus.
Pentru versiunile de top Toyota Land Cruiser ar fi prevăzută unitatea biturbo V6 pe benzină, de 3.5 litri, disponibilă acum pentru Lexus LS 500. În cazul sedanului de vârf nipon, motorul livrează 415 CP. Afară de aceasta, noul Land Cruiser va fi disponibil și cu motorizări hibride.
0
470
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!