Premieră: Bentley a pregătit ediția specială Continental GT Cabrio Number 1 by Mulliner

Bentley lansează o nouă ediție limitată pentru gama decapotabilelor Continental GT Cabrio pentru a marca cei 100 de ani de la înființarea companiei britanice. Ediția Bentley Continental GT Cabrio Number 1 a fost inspirată de la legendarul No. 1 Bentley Blower din 1929, iar la proiectare au participat și specialiștii atelierului Mulliner, din cadrul constructorului britanic.
Pentru ediția specială Bentley a rezervat două nuanțe de caroserie, Dragon Red II și Bluga Black, și indiferent de nuanța solicitată, decapotabila va fi livrată cu un acoperiș pliabil textil, de cculori contrastante Claret Red sau Beluga. Versiunile speciale Continental GT Cabrio Number 1 by Mulliner vor include pachetele opționale Black Line, cu inserții de negru lucios, și Carbon, cu inserții din fibră de carbon pe planșă.
La exterior, pe lângă nuanțele speciale, decapotabilele se vor distinge prin cifra "1", aplicată pe calandru. Aripile față dispun de încrustări cu denumirea versiunii speciale cu aur de 18 carate. Aspectul exterior este finisat de jantele de 22 țoli, disponibile în culorile Gloss Black și Cricket Ball Brown.
Habitaclul se va distinge prin inserțiile decorative piano black și de carbon, livrate cu pachetele Black Line și Carbon. Cea mai specială piesă, însă, se ascunde la nivel de cadrane de bord – britanicii au pregătit o siglă specială din metalul pistoanelor legendarului No. 1 Bentley Blower. Tot aici se regăsesc și suprafețe decorative acoperite cu aur de 18 carate.
Unitatea de propulsie nu a suferit modificări – Bentley Continental GT Cabrio Number 1 by Mulliner este propulsat de benzinarul W12 de 6.0 litri, ce generează 635 CP și 900 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte și dublu ambreiaj.
În total, ediția limitată va enumera doar 100 unități, fiecare având un număr de ordine aplicat pe placa decorativă cu denumirea versiunii pe pragurile laterale.
0
2,182
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!