Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: KIA K7/Cadenza facelift - coreenii actualizează cel mai mare sedan cu tracțiune față din gamă

13 Iunie 2019 - 15:54
Redacţia PiataAuto.md
Sud-coreenii au dezvăluit varianta actualizată KIA K7, comercializat pe unele piețe și cu denumirea Cadenza. Cel mai mare sedan cu tracțiune pe puntea față din gama KIA a primit un aspect exterior restilizat și modernizări ample la nivel de substrat tehnic, iar în urma actualizărilor denumirea acestuia a fost modificată în "KIA K7 Premier".
La nivel de design exterior sedanul actualizat are tangențe cu predecesorul doar la nivel de portiere și plafon, or celelalte elemente sunt absolut noi, cu design și forme revizuite. Designerii sud-coreeni i-au oferit lui K7 Premier un aspect mai impunător, dar totodată și mai dinamic, evoluat din limbajul stilistic al modelelor curente KIA.
Constructorul a ținut să modifice puternic și habitaclul – în urma actualizărilor KIA K7 Premier s-a ales cu o planșă de bord absolut nouă. Versiunile incipiente vor dispune acum de tapiserie din piele, scaune față ajustate electric cu sisteme de încălzire și ventilare. Sistemul de prevenire a impacturilor frontale a fost inclus standard, precum și farurile full-LED și camera de marșarier. Opțional sunt disponibile cadranele de bord digitale cu ecran de 12.3 inch, iar consola centrală se face dominată de ecranul noului sistem multimedia cu de aceleași dimensiuni.
Lista motorizărilor a fost suplinită cu noua unitate pe benzină 2.5 GDI cu sistem de injectare combinat, ce vine să înlocuiască vechea unitate aspirată natural de 2.4 litri. Cei de la KIA nu au dezvăluit date despre performanțele noului motor, dar au relatat că ulterior aceasta va fi disponibilă și pentru alte modele de dimensiuni mai mari din gamă. Unitatea de top V6 de 3.3 litri cu 290 CP la activ a fost pensionată, în timp ce unitățile V6 3.0 GDI (266 CP), 2.2 CRDi (202 CP), V6 3.0 LPI și versiunea hibridă ce combină benzinarul aspirat natural 2.4 MPI cu un motor electric nu au suferit modificări. Vechea cutie automată cu 6 rapoarte a fost înlocuită cu noua cutie cu 8 rapoarte pentru toate versiunile.
În Coreea de Sud clienții pot plasa comenzile pentru noul K7 Premier facelift, livrările urmând să înceapă în luna iulie. Prețul de start este de 22,600 dolari americani. Ulterior cu aceleași îmbunătățiri se va alege și sedanul KIA Cadenza, comercializat în SUA.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter