Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Lexus GX facelift! Offroader-ul nipon s-a ales cu modernizări modeste în SUA

19 Iunie 2019 - 09:18
Redacţia PiataAuto.md
Lexus prezintă în premieră versiunea actualizată a offroader-ului GX. "Fratele" de lux al lui Land Cruiser Prado a beneficiat de mici modificări la nivel de design și modernizări pentru substratul tehnic, însă schimbările comparativ cu varianta pre-facelift nu sunt atât de consistente precum cele cu care s-a ales offroader-ul comercializat cu sigla Toyota acum doi ani.
Facelift-ul a adus pentru Lexus GX un calandru redesenat și faruri modernizate, ce sunt acum full-LED, care deși și-au păstrat forma, au un aspect modificat la nivel de structură interioară. Niponii nu au publicat imagini cu posteriorul offroader-ului de lux modificat, ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că designul posterior nu a suferit modificări.
La habitaclu și-a făcut loc un volan nou, iar lista variantelor de tapiserie și inserțiilor a fost suplinită cu elemente noi, din lemn și aluminiu. Standard Lexus GX facelift va fi echipat cu pachetul de siguranță activă Lexus Safety System+, ce include un cruise control adaptiv, sistem automatizat de frânare de urgență, sistem de monitorizare a benzii de circulație și faruri adaptive.
Facelift-ul nu a vizat motorizările, însă. Lexus GX 460 este în continuare oferit cu benzinarul aspirat natural V8 de 4.6 litri, ce are la activ 305 CP în SUA. Motorul se cuplează la cutia automată cu 6 rapoarte și sistem de tracțiune integrală permanentă.
Opțional clienții vor putea acum bifa pachetul Off-Road, ce include un sistem de răcire adițional pentru transmisie, scut de protecție pentru rezervorul de combustibil, sistemul Multi-Terrain Select, ce permite ajustarea activității sistemelor anti-derapaj, și Crawl Control, ce permite setarea unei viteze permanente în offroad.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter