Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Nissan Navara pentru piața europeană a primit o nouă serie de actualizări

5 Iunie 2019 - 11:23
Redacţia PiataAuto.md
Nissan prezintă în premieră versiunea actualizată a pick-up-ului Navara, oferit pe piața europeană. Modelul nipon a primit un set de îmbunătățiri pentru substratul tehnic, un surplus de putere pentru motor, suspensie performantă pentru versiunile de bază și actualizări pentru sistemul multimedia.
Sub capota versiunilor actualizate Nissan Navara se va situa vechea unitate turbodiesel de 2.3 litri, însă unitatea prevăzută pentru variantele incipiente a simțit un surplus de putere grație apariției unui turbocompresor adițional. Drept rezultat, puterea maximă a fost mărită de la 160 CP și 403 Nm la 163 Cp și 425 Nm. Unitatea turbodiesel îmbunătățită, cât și varianta de top a acesteia cu 190 CP la activ corespund acum normelor de poluare Euro 6d-TEMP.
Viitorii proprietari ale versiunilor incipiente Navara vor beneficia acum standard de frâne cu disc și suspensie multi-link pentru puntea spate, disponibile anterior doar pentru variantele de top. Suspensia spate revizuite aduce o gardă la sol mai mare în spate cu 25 mm și o capacitate de a tracta greutăți mai mari cu până la 46 kg. Totodată discurile ve frână din față au fost mărite cu 4 mm, cea a rezultat într-o eficiență de frânare mai mare cu până la 40%.
Opțional clienții vor putea opta pentru jante noi de 17 și 18 țoli pentru toate versiunile Navara. Afară de aceasta, la interior este disponibil sistemul multimedia NissanConnect cu ecran tactil de 8 inch, ce oferă conexiuni cu smartphone-ul și gestionarea anumitor sisteme de la bord la distanță. Nu au uitat niponii nici de aspectul exterior, însă aici modificările sunt extrem de limitate și țin doar de disponibilitatea farurilor față de tip nou, ce și-au păstrat forma dar vin cu un fundal interior nou de culoare neagră.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (28 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter