Premieră: Renault Koleos facelift! Cel mai mare SUV din gama francezilor primește două motoare diesel noi

Renault prezintă în premieră versiunea actualizată Koleos. Cel mai mare SUV din gama constructorului francez a primit mici actualizări la nivel estetic și două motorizări noi turbodiesel. Odată cu modernizarea de mijloc de carieră francezii lansează și actualizări pentru nivelele de dotare, fiind disponibile variante de tapiserie și opționale noi.
La nivel de design exterior Renault Koleos facelift nu se distinge prea mult de SUV-urile de până la actualizare. Principalele diferențe țin de calandrul revizuit, bara de protecție față ce a primit o inserție orizontală cromată pe toată suprafața și inserții de protecție modificate. La posterior a fost mărit stopul LED integrat în haion și mai multe suprafețe decorative cromate.
Pasagerii banchetei spate vor beneficia acum de scaune ajustabile, iar pentru șofer și pasagerul față au fost proiectate scaune mai confortabile cu un suport lateral mai profilat. Lista variantelor de tapiserie a fost suplinită cu piele fină Nappa de culoare neagră și gri.
Lista opționalelor include acum sistemul multimedia R-Link2 cu display aplasat orizintal sau vertical, în dependență de dimensiune. Sistemul oferă conexiuni Apple CarPlay și Android Auto și poate percepe comenzi vocale. Amatorii de muzică bună vor putea opta pentru sistemul audio de înaltă performanță Bose cu 13 difuzoare, iar lista sistemelor de siguranță a fost suplinită cu farurile adaptive și sistem de frânare automatizată de urgență capabilă să detecteze pietonii.
Pentru Renault Koleos facelift au fost pregătite două propulsoare turbodiesel noi din seria Blue dCi. Varianta incipientă de 1.8 litri are la activ 150 CP și 340 Nm, pe când motorizarea de top de 2.0 litri oferă 190 CP și 380 Nm. Ambele motoare se cuplează la cutia cu variație continuă X-Tronic, iar pentru turbodieselul de top este disponibil sistemul de tracțiune integrală All Mode 4x4-i.
0
2,194
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!