Premieră mondială: noul Bentley Flying Spur! Limuzina britanică e mai performantă ca niciodată

Bentley prezintă în premieră mondială noua limuzină Flying Spur – limuzina de lux britanică este mai performantă ca niciodată, având la bază platforma tehnică preluată de la supercar-ul Porsche Panamera. Deși pune accentul pe lux și confort, Bentley Flying Spur a primit elemente inedite inspirate din sporturile cu motor.
În materie de design, analizând aspectul exterior al noii limuzine, nu ne lasă senzația de deja vu, iar asta pentru că Flying Spur combină iscusit limbajul stilistic al sedanurilor precedente cu elementele de design concepute de coupe-ul Continental GT. Deși poate fi considerată o versiune mai luxoasă și confortabilă a coupe-ului, la unele capitole Flying Spur este chiar mai performantă decât Continental GT în ceea ce privește sportivitatea și senzațiile din condus.
Dimensiunile exterioare ale noului Bentley Flying Spur depășesc doar cu câțiva milimetri sedanul precedent, însă are un ampatament simțitor mai mare cu circa 130 mm. Cu schimbul de generații limuzina a trecut la platforma MSB, utilizată de Porsche Panamera. Limuzina poate fi dotată cu suspensia adaptivă Bentley Dynamic Ride și, în premieră pentru constructorul britanic, cu o punte spate activă ce poate vira în aceeași direcție cu volanul pentru o stabilitate maximă în viraje la viteze mari și în direcție opusă la viteze mici pentru o manevrabilitate de excepție.
Standard Bentley Flying Spur este echipat cu faruri matrice LED, plafon panoramic și jante din aliaj de 21 țoli. Opțional clienții pot opta pentru jantele atelierului Mulliner de 22 țoli. La interior consola centrală se face dominată de ecranul imens de 12.3 inch al sistemului de infotainment, ce poate fi "ascuns" în planșa de bord pentru o ambianță mai clasică. În premieră pentru Bentley și pentru noul Flying Spur, pe lângă marea varietate de variante de tapiserie și inserții, este disponibilă tapiseria din piele texturată 3D.
Noul Bentley Flying Spur este propulsat de unitatea pe benzină biturbp W12 de 6.0 litri, capabilă să livreze 635 CP și 900 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți. Cu acest motor limuzina este capabilă să accelereze până la 100 km/h în doar 3.8 secunde, viteza maximă fiind limitată la 333 km/h.
0
2,325
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!