Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Presa americană: Chevrolet planifică să elimine definitiv din gamă muscle-car-ul legendar Camaro

26 Iunie 2019 - 17:26
Redacţia PiataAuto.md
Chevrolet planifică să elimine definitiv din gamă legendarul Camaro! Presa americană, cu referire la surse din interiorul Concernului General Motors, a anunțat că legendarul muscle-car se va menține pe linia de producție până în 2023, după care urmează să fie pensionat fără a avea un succesor direct.

Potrivit celor de la Muscle Cars and Trucks, conducerea General Motors a inițiat o cercetare, prin care în următorii ani va fi analizată dinamica evoluției cererii pentru Chevrolet Camaro. Astfel, dacă cererea pentru muscle-car va înregistra un declin, americanii vor elimina din gamă generația actuală Camaro, fără a pregăti un succesor direct pentru acesta. Însă pensionarea modelului legendar nu va avea loc mai devreme de 2023.
Concomitent, informații îngrijorătoare vin și din partea conducerii Chevrolet, care "nu vede" perspective pe piață pentru viitoarele generații Camaro, iar astfel americanii nici nu au demarat dezvoltarea unui succesor pentru muscle-car-ul său. În context, presa americană a solicitat reacția oficialilor General Motors, însă serviciul de presă nu au oferit un răspuns concret, făcând doar referire la viitoarea actualizare pregătită pentru Camaro LT1 și Camaro SS, ce vor debuta în toamna acestui an.

În ultimii ani Chevrolet Camaro înregistrează un declin constant pe piață, anul 2018 fiind încheiat cu cele mai mici vânzări de la relansarea modelului din 2009, cu cea de-a cincea generație. În prezent Chevrolet Camaro se află la cea de-a șasea generație, lansată în premieră în 2016. Mai devreme americanii au eliminat de pe piața europeană versiunile de top Camaro, invocând normele ecologice înăsprite stabilite pe Bătrânul Continent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter