Renault Kadjar ar putea rămâne fără motorizări diesel! Benzinarul de 1.3 litri va fi unica opțiune?
10 Iunie 2019, 09:08
Presa franceză transmite că unul din bestseller-ele Renault pe piața europeană, SUV-ul Kadjar, ar putea rămâne fără motorizări diesel începând cu anul viitor, iar asta chiar dacă în urma facelift-ului de anul trecut modelul francez s-a ales cu două unități noi Blue dCi. Astfel, Kadjar ar urma să fie disponibil exclusiv cu noua unitate pe benzină de 1.3 litri, dezvoltată în comun de Renault și Mercedes-Benz.

În toamna anului trecut Renault Kadjar a trecut printr-un facelift de mijloc de carieră. Actualizarea planificată
a adus modificări minore în materie de design, dar un set generos de opționale noi, inclusiv sisteme de siguranță activă de ultimă generație și două unități turbodiesel noi – Blue dCi 1.5 cu 116 CP la activ și Blue dCi 1.7 cu 150 CP la activ, care ar urma să fie eliminate din gamă începând cu anul viitor, cel puțin pentru Kadjar.

Cu aceste două motoare eliminate, Kadjar ar urma să fie oferit în exclusivitate cu noul benzinar de 1.3 litri, dezvoltat de Renault și Mercedes-Benz, ce se instalează acum
sub capotele mai multor modele din gama celor două concerne, inclusiv Mercedes-Benz A-Class și Dacia Duster. În cazul Kadjar motorul pe benzină poate fi achiziționat în două variante de putere, cu 140 sau 159 CP. Totodată, eliminarea motorizărilor diesel ar însemna că Kadjar nu va mai putea fi achiziționat cu sistem de tracțiune integrală, deoarece acesta este disponibil doar unitatea turbodiesel de top. Afară de Kadjar, fără motorizări diesel ar putea rămâne și modelele Scenic și Grand Scenic.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,641
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!