Renault planifică să lanseze electromobile accesibile în Europa pentru a acoperi segmentele de modele electrice compacte

Renault pregătește lansarea mai multor electromobile compacte pe piața din Europa în următorii 2.5 ani. Obiectivul francezilor este de a acoperi segmentele modelelor compacte A, B și C cu propulsie 100% electrică. Unul dintre aceste automobile este și noua generație Renault Zoe, iar ulterior va fi lansat și un crossover compact electric.
Strategia de electrificare a celor de la Renault a fost dezvăluită într-un interviu pentru publicația Autocar de către Emmanual Bouvier, directorul de marketing și vânzări din cadrul diviziei de vehicule electrice Renault. Potrivit oficialului, Renault va lansa cel puțin două electromobile noi până în 2022, inclusiv compacta electrică Renault Zoe de generație nouă, ce va marca premiera pe parcursul acestui an. Scopul francezilor este de a acoperi segmentele de electromobile compacte A, B și C, iar ulterior gama de modele eletrificate Renault va include și un crossover. Totodată Bouvier a ținut să sublinieze, că noile modele pregătit de francezi sunt autoturisme, ci nu modele comerciale, însă și la acest capitol Renault pregătește câteva premiere.
0
1,726
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!