Sâmbătă, 15 iunie 2019, începe cursa de 24 ore de la Le Mans! Cine sunt participanții în clasa LMP1

Cea de-a 87-a ediţie a cursei anuale de anduranţă de 24 ore de la Le Mans va lua startul în acest week-end, începând cu 15 iunie, sâmbătă, la ora 15:00 (ora locală), sau la ora 16:00 – ora Moldovei. În total în clasa LMP1 vor participa 8 bolizi, iar precum și un an mai devreme, unicul constructor de uzină participant în clasa LMP1 în acest an este Toyota.
În clasa LMP1 pentru victorie vor concura 8 bolizi și 5 echipe de curse. Singurul constructor de uzină participant în clasa respectivă în acest an este Toyota, cu echipa Toyota Racing și bolidul Toyota TS050 Hybrid – modelele nipone vor începe cursa cu locurile 4 și 5. Printre starurile de curse, ce vor participa pentru echipa Toyota Racing, se enumeră piloți precum Fernando Alonso, Sebastien Buemi și Jose Maria Lopez.
Primele două locuri la grila de start sunt ocupate de echipa elvețiană Rebellion Racing cu doi bolizi Rebellion R13-Gibson. Pe poziția cu numărul 3 startul în cursă va fi luat de echipa austriacă ByKolles Racing Team cu bolidul ENSO CLM P1/01-Nismo. Echipa Toyota este urmată de poziția de start cu numărul 6, cu echipa americană DragonSpeed și bolidul BR Engineering BR1-Gibson, iar următoarele locuri 7 și 8 sunt ocupate de echipa din Federația Rusă SMP Racing, cu mașinile de curse BR Engineering BR1-AER.
Așadar, cursa de anduranță de la Le Mans va avea loc în acest week-end, iar Toyota are șansa să obțină încă o victorie cu bolidul său TS050 Hybrid.
0
2,006
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!