Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda KODIAQ facelift a fost surprins pentru prima dată în timpul testelor! Ce noutăți pregătesc cehii?

20 Iunie 2019 - 14:33
Redacţia PiataAuto.md
Skoda KODIAQ facelift a fost surprins pentru prima dată pe drumurile publice în timpul testelor. Cel mai mare SUV din gama cehilor urmează să treacă printr-o actualizare amplă de mijloc de carieră la finalul acestui an, sau în prima jumătate a anului viitor. Ce au pregătit cehii pentru KODIAQ facelift?
Skoda KODIAQ este nava amiral a cehilor în segmentul SUV-urilor și, potrivit informațiilor preliminare, modelul va primi o actualizare după rețeta proaspătului Skoda Superb facelift, ce a debutat în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, KODIAQ va beneficia faruri matrice LED, iar suprafețele camuflate sugerează că SUV-ul va dispune de bare de protecție și calandru cu design revizuit. La posterior se așteaptă blocuri optice modificate sau, cel puțin, o nouă semnătură a sistemului de iluminare LED de la interior.

Potrivit datelor distribuite de Motor1, care încă nu au fost confirmate oficial, lista motorizărilor Skoda KODIAQ va fi suplinită cu noua unitate turbodiesel 2.0 TDI Evo, debutată anterior cu Volkswagen Passat. Totodată, își va face apariția și o versiune plug-in hybrud, identică celei lansate pentru Superb facelift, ce oferă o autonomie de până la 55 km în regim 100% electric.
SUV-ul din imagini, surprins în premieră în timpul testelor pe drumurile publice, este versiunea KODIAQ Sportline, cu un kit aerodinamic mai expresiv la exterior. Debutul lui KODIAQ facelift în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt este aproape exclus, or în Germania cehii vor prezenta noua generație Skoda Octavia. Astfel, cel mai probabil publicul va putea admira versiunea actualizată a celui mai mare SUV ceh în cadrul Salonului Auto de la Geneva din primăvara anului viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter