Start teste drive cu Toyota Camry Hybrid în Moldova. Eşti invitat!

Primele exemplare ale noii Toyota Camry Hybrid au ajuns în Moldova, iar odată cu asta showroom-ul Toyota Moldova a anunţat şi startul testelor drive pentru toţi cei interesaţi de noul model.
Noua Camry Hybrid face uz de acelaşi sistem de propulsie hibridă, prezent şi pe versiunea cu tracţiune faţă a noului RAV4 Hybrid, combinând un motor cu ardere internă de 2.5 litri şi un electromotor. Puterea totală a sistemului de propulsie ajunge la 218 CP, iar media declarată de consum se situează la 5.2 litri/100 km în regim urban.
E interesant, de asemenea, că noua Toyota Camry Hybrid vine echipată doar în dotare de top, numită Premium, care cuprinde întreg setul generos de tehnologii disponibile pentru acest model, inclusiv head-up display, sistem ne navigare, sistem audio JBL, încărcare wireless a telefonului, dar şi un conglomerat complet de tehnologii de siguranţă. Preţul unei asemenea Toyota Camry Hybrid în Moldova este de 36,000 dolari SUA.
Vă puteţi înscrie la un test drive cu Toyota Camry Hybrid fie apelând numărul de telefon 022-791-477, fie completând formularul online de pe site-ul oficial Toyota în Moldova.
0
322
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!