Studiul realizat de TomTom arată că Bucureștiul este cel mai aglomerat oraș din lume în orele dimineții

Un nou studiu realizat de furnizorul de sisteme de navigație TomTom a caracterizat Bucureștiul drept cel mai aglomerat oraș din lume în orele dimineții. Potrivit raportului publicat de specialiști, șoferii din capitala României pierd cu aproape de două ori mai mult timp pentru a parcurge o anumită distanță, comparativ cu o călătorie normală pe același traseu în afara orelor de vârf.
Astfel, potrivit celor de la TomTom, capitala României a depășit orașe precum Bangkok, Beijing, Londra, Los Angeles, Moscova, New-Dehli, New-York sau Paris. Sudiul arată că pentru un drum prin București care durează în mod normal o oră, în orele dimineții șoferii au de pierdut o oră și 54 minute, aproape dublu comparativ cu timpul necesar pentru a parcurge aceeași distanță în afara orelor de vârf.

Specialiștii TomTom au stabilit că cea mai aglomerată oră pentru traficul rutier de dimineață este ora 8, iar cele mai aglomerate dimineți lucrătoare revin zilelor de marți și miercuri, pe când cele mai lejere dimineți sunt cele de joi și vineri.
0
1,577
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!