(VIDEO) Acesta e cel mai tare spot publicitar al unui automobil coreean pe care l-ai văzut vreodată!

Reprezentanța americană Genesis, brandul premium al concernului sud-coreean Hyundai, a dat startul unei serii de spoturi publicitare pentru promovarea sedanului de lux Genesis G70. În prima secvență video modelul sud-coreean își prezintă capacitățile dinamice repetând o scenă inspirată din seria de filme The Fast and the Furious și se întoarce la 180 grade sub semiremorca unui camion. Incendiar!
Producătorii spotului publicitar au relatat că la crearea spotului cel mai dificil a fost să se încadreze în spațiul restrâns de doar 6.7 metri de sub semiremorca camionului cu sedanul ce are o lungime de circa 4.7 metri. Vor urma și alte spoturi publicitare, la fel de incendiare, în care producătorii își propun să repete scene și din filmele Drive și Baby Driver.
Genesis este marca premium al concernului Hyundai, din Coreea de Sud. Printre rivalii sedanului Genesis G70 se enumeră Mercedes-Benz C-Class, Jaguar XE și Audi A4, iar cu noua serie de spoturi de publicitate sud-coreenii țintesc în clienții sedanurilor BMW Seria 3, demonstrând capacitățile performante ale lui G70.
0
1,893
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!